Fogászati Kezelések

Lokátoros implantátumokon elhorgonyzott kivehető fogpótlás

A lokátoros implantátumokon elhorgonyzott kivehető fogpótlás egy olyan fogpótlási módszer, amely korszerű, biztonságos és tartós megoldást kínál a foghiányok kezelésére. A lokátoros implantátumok egy speciális típusú fogbeültető rendszer, amely a fogpótlás stabilitását és megbízhatóságát biztosítja.

Lokátoros implantátumokon elhorgonyzott kivehető fogpótlás

A lokátoros implantátumok olyan kis műanyag “horgokat” tartalmaznak, amelyek a fogpótláshoz használt speciális fogsapkákba illeszkednek. Ez a rendszer lehetővé teszi, hogy a fogpótlás könnyen és biztonságosan rögzüljön a lokátoros implantátumokon, miközben a páciens szabadon ki tudja venni a fogpótlást az otthoni tisztítás vagy javítás céljából.

Előnyei közé tartozik a magas stabilitás, amely lehetővé teszi a páciens számára, hogy az étkezési és beszédhelyzetekben is magabiztosan viselje a fogpótlást. Emellett a rendszer könnyen tisztítható, és hosszú élettartammal rendelkezik.

Azonban fontos megjegyezni, hogy a lokátoros implantátumokon elhorgonyzott kivehető fogpótlás nem minden esetben a legmegfelelőbb megoldás. A megfelelő fogpótlási módszer kiválasztásához mindig érdemes szakemberhez fordulni, aki az egyéni igényeket és körülményeket figyelembe véve javasolja a legjobb megoldást.

Összefoglalva, a lokátoros implantátumokon elhorgonyzott kivehető fogpótlás egy modernebb és kényelmesebb megoldás a hagyományos fogpótlásokhoz képest, amely biztonságos és tartós megoldást kínál a foghiányok kezelésére.

Mik az előnyei?

A lokátoros implantátumokon elhorgonyzott kivehető fogpótlás számos előnnyel rendelkezik a hagyományos fogpótlásokhoz képest. Az alábbiakban felsoroljuk a legfontosabb előnyöket:

  1. Stabilitás: A lokátoros implantátumok rendkívül stabilak, amely lehetővé teszi a fogpótlások szilárd rögzítését a szájban. Ennek köszönhetően a páciensek magabiztosabban használhatják a fogpótlásokat étkezési és beszédhelyzetekben is.
  2. Kényelem: A lokátoros implantátumokon elhelyezett fogpótlások kényelmesek és természetesek, amelyek könnyedén illeszkednek a szájhoz. A páciensek észre sem veszik, hogy van valami a szájukban.
  3. Könnyű kezelhetőség: A lokátoros implantátumokon elhorgonyzott fogpótlások könnyen ki- és visszarakhatók, ami nagyon hasznos lehet az otthoni tisztítás vagy javítás során.
  4. Hosszú élettartam: A lokátoros implantátumok és a hozzájuk kapcsolódó fogpótlások hosszú élettartammal rendelkeznek, ami hosszú távon pénzt takaríthat meg a pácienseknek.

Kinek ajánljuk?

A lokátoros implantátumokon elhorgonyzott kivehető fogpótlás azoknak ajánlott, akik foghiánytól szenvednek, de nem kívánnak vagy nem alkalmasak a hagyományos fogpótlási megoldásokra, mint például a hagyományos hidak vagy a lemezes protézisek.

Ezeknek a pácienseknek általában nincs elegendő foganyaguk a hagyományos fogpótlásokhoz, vagy nem megfelelő a csontszerkezetük a hagyományos implantátumokhoz. A lokátoros implantátumok ilyenkor kiváló alternatívát jelentenek, mivel kisebb területre van szükségük az elhelyezéshez, így kisebb mennyiségű csontanyagot vesznek el.

A lokátoros implantátumokon elhorgonyzott kivehető fogpótlás különösen ajánlott azoknak, akik félnek, hogy a hagyományos protézisek kilazulhatnak vagy eltávolíthatók lehetnek az élelmiszerek rágása vagy a beszéd közben. Szilárd rögzítést biztosítanak, így a páciensek magabiztosabban használhatják a fogpótlásokat.

Végül ideális megoldás lehet azoknak, akiknek fontos a kényelem és az esztétika, és szeretnék elkerülni a hagyományos protézisek kellemetlen érzetét a szájban.

Vedd Fel Velünk a Kapcsolatot!

Kérésedre Visszahívunk

"*" a kötelező mezőket jelöli

Név*
Cím nélkül
Meditum Dental Fogorvosi Rendelő

1015 Budapest, Hattyú utca 16. földszint 1.

Fogászati rendelőnk a Mammut bevásárló központtal szemben nyíló utcában található. Parkolásra a környék utcáit, a Mammut, illetve a Millenáris parkolóit ajánljuk.

Térkép
Meditum Dental