Fogászati Kezelések

Fogszabályozás

A fogszabályozás nem csak a fogak egyenességéről vagy a mosoly tökéletességéről szól, hanem arról is, hogy a harapás funkcionálisan is megfelelő legyen. A jó harapást az ideálishoz közelítő fog- és állcsont pozíció határozza meg. Ha ez teljesül, akkor a mosolyt, az arcesztétikát, a rágást, és a fogak tisztíthatóságát kapjuk eredményül.

“A mosoly olcsóbb, mint az áram, de ugyanannyi fényt ad.”

Pierre abbé

A Te Fogszabályozó

Szakorvosod

Fogaink egészsége szervezetünk jólétének egyik alappillére, egy szép mosoly környezetünkre is pozitív hatással van.

A fogszabályozás egy hosszabb, évekig tartó kapcsolat páciens és kezelőorvosa között, a megfelelő összhang a sikeres kezelés érdekében elengedhetetlen, ezért maximálisan törekszem nem csak a fogazat, hanem a mögötte álló ember megismerésére is, hiszen csak így tudunk együtt dolgozni. Célom a fogak sorba állítása mellett a funkció, tisztíthatóság kialakítása is a szájüregben. A szép mosoly napjainkban már elengedhetetlen az ápolt megjelenéshez.

Dr. Deák Noémi

Fogszabályozó fogorvos

Dr. Deák Noémi

Mit Tegyél

Ha Fogorvosra Van Szükséged?

Hívj minket ezen a számon:
+36 20 403 8968

Ügyfélszolgálatunk minden kérdésre felkészülten, örömmel várja hívásodat.

Foglalj időpontot fogászatunkba!

Pácienseinket csak előzetes bejelentkezés és időpontfoglalás után fogadjuk.

Gyere el hozzánk rendelésre!

Nálunk te és fogaid egészsége az első! Minden munkánkra garanciát vállalunk.

Fogadd ismerőseid gratulációit!

A gyönyörű mosoly neked is jár. Hívj minket bátran még ma, hogy neked is tökéletes fogaid legyenek!

A Szabályos Fogsor

Magabiztossá Tesz

Soha nem késő belevágni olyan dologba, ami igazán foglalkoztat minket. A magabiztos megjelenés egyik legmeghatározóbb eleme a mosoly.

Ha kényelmetlenül érezzük magunkat például egy fogaink közötti kis rés miatt, vagy nem vagyunk megelégedve azok pozíciójával, akkor erről testbeszédünk árulkodik. Eltakarjuk a szánkat és fogainkat, kezünket a szánk elé kapjuk, és mindez bizonytalanná, visszahúzódóvá tesz minket. A magánéletben, a munkában és az élet számos területén egészséget és önbizalmat szeretnénk közvetíteni a külvilág felé, ennek elérésében segíthet a felnőtt fogszabályozás is, hogy egy új mosoly szülessen.

A Gyermekkori Fogszabályozás

Előnyei

  • Helyteremtés a torlódott fogazatban
  • Harmonikus arcprofil, jó harapási forma kialakítása az állcsontok növekedésének irányításával.
  • A kiálló elülső fogak rendezésével csökken a frontfogat érő trauma valószínűsége.
  • Helyfenntartás még elő nem bújt maradó fogak számára.
  • Csökken a későbbi esetleges foghúzás valószínűsége.
  • Legutolsó pont, de a legfontosabb: a gyermek folyamatos fogorvosi kontroll alatt van, így már kisgyermek korban bizalma lesz a fogorvos felé és könnyebben, gyorsabban sajátítja el a fogmosás rejtélyeit.
Rögzített fogszabályozó készülékek

Fém és kerámia brackettekből (tappancsok) és fém ívekből áll, a fogak külső felszínére rögzített fogszabályozó rendszer.
Az önligírozó rendszereknél a bracketbe (tappancsok) beépített speciális zárak rögzítik az íveket. Az önligírozó rendszer előnye, hogy nincsenek elszíneződésre hajlamos részek a készülékben, és könnyen tisztíthatóak.

Kivehető fogszabályozó készülékek

Kivehető fogszabályozó készülék készíthető egy vagy két állcsontra is, attól függően, hogy milyen eltérést kell kezelni. Előnye, hogy kényelmesebb, mint a rögzített fogszabályozó készülék és gyönyörű eredményeket érhetünk el vele. Kizárólag gyermekkorban alkalmazzuk.

Láthatatlan fogszabályozó készülékek

A láthatatlan, kivehető sínes fogszabályozó rendszer lelke a 3D digitális tervezés. Ezért már a kezelési folyamat megkezdése előtt pontos képet kaphatunk a várható eredményről. Könnyű és kényelmes viselet egyáltalán nem zavaró, a beszédet nem zavarja. Étkezésnél, igen fontos találkozó, randi idejére kivehető! Felnőtteknek ajánljuk.

Gyakran Ismételt

Kérdések

Bár a fogszabályozás bármilyen – akár idősebb – korban is javasolt lehet, mégis létezik egy ideálisnak számító életkor, amikor már érdemes kikérni a fogorvos véleményét. Azt az időszakot, érdemes megvárni, amikor már előbújtak az első nagyőrlők, melyekkel kialakul a hátsó fogak harapása. Ebben a korban szükség esetén bele lehet kezdeni egy fogszabályozó kezelésbe is,hiszen még lehet irányítani az állcsontok növekedését, ezért is fontos, hogy fiatal korban kezdjünk el ezzel foglalkozni,. Ez a legideálisabb kor a legjobb végeredmény és a legrövidebb kezelési idő eléréséhez. A fennálló eltéréseket ha korán észrevesszük nagymértékben javíthatjuk, és későbbi komplikációktól óvhatjuk meg a páciensünket Ennek megfelelően minél előbb felismerjük az eltérést, annál biztosabb, hogy hosszútávon egészséges fogai és gyönyörű mosolya legyen a kis páciensnek. A korai kezeléssel a gyermek önképét és önbizalmát együttesen fejleszthetjük.

Sára Filep
Sára Filep
2024-04-09
Életemben először ültem be úgy fogászati székbe, hogy nem volt gyomorgörcsöm. Folyamatos tájékoztatást kaptam, hogy éppen mi történik a kezelés alatt. Boldogan jöttem ki. Ajánlom mindenkinek aki hozzáértő profi szakemberekhez szeretne kerülni. ????
Mukii Dlakic
Mukii Dlakic
2024-04-06
Fogkőeltávolításon jártam Döme Adriènnél és fogtömésen dr. Freund Dávidnál. Teljesen elégedett vagyok, nagyon professzionális munkát végeztek.
Nikolett Angyal
Nikolett Angyal
2024-03-20
Nagyon professzionális, empatikus csapat. Több beavatkozáson is voltam, mindent fájdalommentesen oldottak meg, az összes folyamatról kellő részletességgel, érthetően informáltak. Dr. Freund Dávid és Döme Adrienn profi munkát végeznek :).
Tünde Orsos
Tünde Orsos
2024-02-28
Nagyon szép profi munka!!????☺️az eredmény pedig csodás nagyon nagyon szép!!!☺️????
Gombas Levente
Gombas Levente
2024-01-26
Maximális profizmus és kedves csapat dolgozik itt,fogkő eltávolításon és bölcsesség fog húzáson voltam,mindkettő még csak a kellemetlen is alig volt. Aki tényleg a legjobbakra akarja bízni a fogait ide jöjjön.
Georgina Szigeti
Georgina Szigeti
2024-01-11
Ultrahangos fogkő-eltávolítást vettem ma igénybe, amivel teljes mértékben meg voltam elégedve. Sőt a legjobb fogászati kezelésben/élményben volt részem. A rendelő, a mosdó igényes és a hangulat is kiváló. ????
Vajda Éva
Vajda Éva
2024-01-08
Kuponos fogkőeltávolításon voltam, a dentálhigiénikus nagyon kedves, felkészült, alapos. Az elszíneződések miatt javasolt homokszórást is, amit szintén nagyon precízen végzett. Minden apró folt eltűnt, köszönöm szépen, maximálisan elégedett vagyok. Csak ajánlani tudom :)
Fanni Engelhardt
Fanni Engelhardt
2023-09-05
Kedves és felkészült szakemberek,készségesen válaszoltak a felmerülő kérdéseimre.A választott kezelést teljeskörűen ellátták,a rendelő pedig tiszta és igényes.

Vedd Fel Velünk a Kapcsolatot!

Kérésedre Visszahívunk

"*" a kötelező mezőket jelöli

Név*
Cím nélkül
Meditum Dental Fogorvosi Rendelő

1015 Budapest, Hattyú utca 16. földszint 1.

Fogászati rendelőnk a Mammut bevásárló központtal szemben nyíló utcában található. Parkolásra a környék utcáit, a Mammut, illetve a Millenáris parkolóit ajánljuk.

Térkép
Meditum Dental